Agenda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WELKOM BIJ STRANDPAVILJOEN BLUV

 

Strandpaviljoen Bluv ligt  op het strand van Westkapelle en werd op 1 mei 2013 heropend door Chris Al en zijn vrouw Frances Borghans

 

Strandpaviljoen  Bluv: dat is genieten van de Zeeuwse gastvrijheid, de zon, de zee en het strand. Op ons grote terras maar ook vanuit binnen heeft u prachtig uitzicht; bij helder weer zelfs tot aan de havens van Zeebrugge of de boulevard van Knokke. Ook kunt u genieten van de grote en kleine schepen die net onder de kust passeren. U bevindt zich immers aan de monding van de Westerschelde! Zelfs bij storm is het werkelijk een prachtig gezicht, er is

altijd wat te zien op het strand! En zeg nou zelf, waar kun je in deze omgeving beter

“de zon in de zee zien zakken”?

 

In de wintermaanden januari, februari en maart zijn we geopend in het weekend bij goed weer. Ook dan kunt u genieten van het prachtige uitzicht gezellig binnen bij de houtkachel

of wellicht al buiten op het terras bij de eerste zonnestralen met een warme chocomel met slagroom of een glühwein!

 

Strandpaviljoen Bluv is in de zomermaanden juli en augustus   iedere dag geopend! 

Bij slecht weer zijn we gesloten (bij twijfel kunt u altijd even bellen: 06-54754738).

 

Strandpaviljoen Bluv heeft een heerlijke menukaart voor zowel lunch en diner, als ook voor heerlijke tapas en fingerfood. Ook hebben we nog wekelijks wisselende gerechten op ons krijtbord vermeld.

 

Daarnaast serveren wij uitstekende wijnen; onze Portugese huiswijn wordt door onze gasten bijzonder goed gewaardeerd. Dit geldt ook voor onze speciaalbieren van onder meer La Trappe, het enige Nederlandse trappistenbier hebben wij gewoon van de tap, in de smaken Witbier, Dubbel én Tripel. Verder serveren wij onze frisdranken uit de kleine fles; geen zogenaamde postmix dus!

 

Strandpaviljoen Bluv is eigenlijk meer een restaustrand: een restaurant op het strand waar het ieder seizoen goed toeven is. Inmiddels zijn de muziekkeuze en onze vriendelijke en attente bediening ook bijdragen voor een aangenaam verblijf en beleving.

 

Kom langs en laat u verrassen, of het nu voor een ijsje is, een middagje relaxen op het terras, een overheerlijk diner of een huwelijksfeest; u bent van harte welkom!

 

Strandpaviljoen Bluv is gelegen aan de Joossesweg met als enige in de omgeving een gratis parkeerplaats voor auto’s onder aan de duinen. (niet parkeren bij hotel Zuiderduin, maar daarna de bruine bordjes volgen door het bungalowpark).

Via twee duinovergangen zijn wij bijzonder makkelijk bereikbaar.

 

Wij staan te popelen om het u naar de zin te maken.

 

Chris en Frances

STRANDPAVILJOEN BLUV

Duinovergang Aardappeldal B

4361 KB Westkapelle

0118 - 56 76 59 of 06 - 54754738

info@strandpaviljoenbluv.nl

 

Adresinvoer TomTom:

Joossesweg 108, Westkapelle