Voorgerechten (ook als lunch)

 

brood met 3x dip

 

tomatensoep: pomodori| creme fraiche

dagsoep      

 

scampi's : knoflookolie| licht pikant| 7 stuks   

                                                        

Carpaccio: parmesan| truffelmayonaise| rucola

 

gerookte zalm: zoetzure komkommer| limoenmayonaise

 

"Plat de Bluv" proeverij| 2 personen| wisselend

 

Hoofdgerechten

 

zeebaars filet: op de huid gebakken| limoenmayonaise| warme groente 

 

zeetong ( 350 of 500 gr)

 

fish en chips

 

gekookte mosselen, Zeeuwse wijze 

gekookte mosselen, Aziatische wijze

( alleen in het seizoen)

 

Bluv burger ( 200g)

 

sate van kippendij met pindasaus of ketjapsaus

 

biefstuk met peper/ champignonsaus

 

varkenshaas "Bluv" gevuld met mozzarella, tomaat, pesto

 

Kijk ook op het bord voor de keuzes van de chef! 

 

Desserts

)

Dame Blanche

trio van chocola

appeltaart met slagroom

aardbeien met slagroom ( alleen in seizoen)

Special Coffee (zie drankenkaart)                 

 

 

 

vanaf 17 uur 

DINER

STRANDPAVILJOEN BLUV

Duinovergang Aardappeldal B

4361 KB Westkapelle

0118 - 56 76 59 of 06 - 54754738

info@strandpaviljoenbluv.nl

 

Adresinvoer TomTom:

Joossesweg 108, Westkapelle